[ Tilbage ]

[ Australien 2002 ]

[ Frem ]

13/7  BLADE 2.

Efter at have serveret morgenmad på sengen, forlader jeg Rikke, som lige skal sove lidt længere. Jeg går ud til et lørdagsmarkede ved Union Church. Det er temmelig stort, og rigtigt spændende. Her er en masse kunsthåndværk, som sagtens kunne findes i de eksklusive butikker i centrum, her er det bare til en helt anden pris. Der er smykker, flotte dragter, træ-arbejder, keramik, blomster, tasker og meget andet.

Jeg trisser rundt og ser en masse flot, men finder ikke rigtigt noget, jeg vil eje. Jeg går en lille omvej hjem, så jeg kommer forbi nogle butikker, vi plejer at køre forbi, men her er heller ikke "det rigtige".

Henter Rikke på hotellet, og tager en bus ind til det store mall ved china-town, som vi ikke fik set helt i går. Vi starter med lidt at spise hos Mammas Kitchen. Rikke får en Brutus salat, som selvfølgelig er en stor udgave af en Caecar salat! Jeg nøjes med en kurvfuld ualmindeligt lækkert hvidløgsbrød, den luftige slags, som man kun finder hos italienere, og man skal være heldig. Faktisk er vi nødt til at bestille en kurvfuld til, så Rikke også kan smage det.

Det eneste vi finder, som virkelig tigger om at komme med hjem, er en plakat. Fotografen har sin egen forretning i Queen Victoria Building'en, og vi beslutter at købe den der. På vejen passerer vi en af de store biografere. De har premiere på Blade 2, og den må vi se. Bestiller billetter til i aften.

Da vi når frem til billedshoppen, viser det sig selvfølgelig, de har udsolgt. Når vi nu er her, kan vi lige se de flotte og spændende forretninger en gang til. Spiser en sen frokost/let aftensmad, før vi går tilbage til biografen.

Filmen er faktisk god af en to'er. Kampscenerne er suveræne, og der er da også lidt kød på historien. Efter filmen går vi over på Planet Hollywood, hvor vi tvinger aftensmad ned. Popkornene har lagt en god bund.

Vi kører hjem, jeg syntes det har været en lang dag, og det syntes mine fødder også.

[ Tilbage ]

[ Australien 2002 ]

[ Frem ]