[ Tilbage ]

[ Australien 2002 ]

[ Frem ]

14/7  SIDSTE DAG I SIDNEY.

Vi kører ind til byen for at finde det billede, som vi gerne vil have med hjem. Går først ud af en gade, som vi kun har været i, en gang før. Spiser frokost i mall'et ved china-town, hvor vi også (gen-)finder billedet. Vi havde checket, den gode fotograf Peter Link havde taget netop det foto, men da vi endelig finder det, er det en anden fotograf, og langt fra i samme suveræne kvalitet. Så kan det også være lige meget!

Jeg har en del neglerødder, der irriterer mig, så jeg får en manicure, så har jeg også prøvet det! Rikke bliver misundelig, så hun får også hvæsset og lakeret klørene.

Det er lidt småkoldt i dag, solen er ikke dukket frem. På trods af det, er der mange af de lokale, der har shorts og bare arme. Selv små børn på tre til fem har bare ben. Det virker mærkeligt, når man tænker på, de har nogle stegende lange somre. Kan bedre forstå eskimoer går i shorts i ti graders varme.

Foran mall'et går sporvogn/S-tog, som vi endnu ikke har prøvet. Vi tager en rundtur, som bringer og forbi stationen, et stykke langs mono-railen nede ved havnen, og så ud gennem beboelseskvarterer til et gammelt industriområde. Måske ikke så spændende, men det bekræfter, vi har set, hvad der umidddeltbart er værd at se i Sydney.

Vi kører med tilbage til stationen. Må lidt modvilligt indrømme jeg savner HT. I Sydney køber man dagskort til busserne, mono-railen, togene ELLER færgerne. Det bliver rigtigt dyrt, hvis man skal have til flere.

Vi tager bussen næsten helt hjem, men et skilt med 80% på Versace, Dior, Dolce og Gabane lokker. Inden for er der bare ikke rigtigt nogle af de mærker, men andre italienske, som også har været dyre. Der er bare ikke noget der passer hverken vores kroppe eller smag.

Hjemme på hotellet finder vi det meste af vores tøj frem og vasker. Mens det snurrer rundt, pakker vi alt det andet. Jeg kommer nok ikke uden om, vi har en del med hjem. Sådan cirka to kabine-kufferter - hver! Den ene er møg tung, men indeholder også kun fotos og bøger. Så er der en med (dame) sko og lidt tøj. En med knolde, negativer og tøj til turen. Den sidste er Rikkes rygsæk, som indeholder forskellige papirer, varmeblæseren (nænner ikke at skille os af med sådan en lun fætter), souvenieres og mere tøj. Det hele er pakket så vi kan efterlade tre af kufferterne i Hong Kong lufthavn. Det håber vi nemlig på man kan.

Spiser en lækker middag på hotellet, og bliver siddende i restauranten, hvor der er hyggeligt efter gårsdagens julefest. Vi skal op klokken 4.30 i morgen tidligt, så vi går tidligt i seng.

[ Tilbage ]

[ Australien 2002 ]

[ Frem ]