[ Tilbage ]

[ Australien 2002 ]

[ Frem ]

12/7  RUNDTUR I SKYHØJDE (NÆSTEN).

Det er bedre vejr i dag, så vi tager ind til byen (det er altså kun en kilometer), og prøver mono-railen. Det er en 20 minutters rundtur omkring centrum og over en af havene. Det er sjovt at se byen fra første sals højde, og hvor glider vi let "gennem" trafikken og lyskurvene.

Vi tager næsten en omgang til, for at komme ud til et stort mall ved china-town. Starter med lidt at spise og drikke, og ser så en lille del af mall'et. Rikke er stadigt ikke på toppen, så hun følger mig tilbage gennem byen til en internet-café, og kører selv hjem.

Jeg zapper rundt på nettet i tre timer, og finder forskellige sider om caudiciforms (knolde), som jeg kan fordybe mig i en anden gang. Har fået en mail fra Opasia, hvor de gerne vil høre, om jeg er tilfreds med det svar de gav mig og behandlingen. Da jeg stadigt ikke har fået svar på mine mail-spørgsmål, får de et udførligt svar!

Må gå det sidste stykke vej hjem, trafikken er brændt sammen. Længere ude af vejen ligger Aussie Stadium, og der er fodboldkamp i aften. Det er vist i 100.000 tilskuer-klassen, og i flere timer er vejen fyldt af poppede busser. Da jeg kommer til Captain Cook Hotel (www.captaincookhotel.com.au) hvor vi bor, er der en kødrand langt ud på gaden, og den ellers så tomme bar er proppet.

Jeg går op og får liv i Rikke, der kan lokkes med ned i restauranten. Her er der stadigt få ledige pladser, og vi får lidt godt at spise. Pludselig er der helt stille, kampen starter nok nu. Tilbage på værelset skriver og læser vi, og bliver brutalt forstyrret klokken ti, hvor fodboldfans'ne vælter ind mod byen igen. En af bartenderne fortalte, vi nok ikke skulle regne med ro før klokken et. Skidt med det, så sover vi bare længe, og vi har vel egentlig prøvet at sove oven over en bar før!

[ Tilbage ]

[ Australien 2002 ]

[ Frem ]