[ Tilbage ]

[ Australien 2002 ]

[ Frem ]

17/3. SPIRIT OF TASMANIA

Har en helt ny fornemmelse i løbet af natten. Vi blev enige om, det ville blive en kold nat på den forblæste mole. Ved tre-fire tiden vågner vi begge, badet i sved. Temperaturen inde i bilen har sneget sig op på 19oC, den plejer ellers at ligge mellem 4oC og 12oC på Tasmanien. Ved sekstiden bliver det koldt, og klokken ni steger vi i solen, og står op. Der er god aktivitet omkring skibet, og vi går op for at låne toilettet i ventesalen. Den åbner først klokken elleve, piv.

Vi får trukket bilen ombord, og går op i ventesalen, hvor vi venter en time. Så finder vi et vinduesbord, og venter lige to timer mere, før vi sejler.

Mens vi ligger fra, fylder vi vores bord med lækkerier til vores overdådige frokost. Så kommer første film: Batman, The movie. Derefter følger turens højdepunktet; vi sejler forbi Spirit of Tasmania. Næste film er: Return of the Jedi. Spiller lidt kort, og endelig er vi inde.

Bliver trukket fra borde, og anbragt på kajen. Her vil sikkerhedsvagten ikke have os, så vi bliver trukket ind på den offentligt parkeringsplads. 25 kroner i automaten, og vi kan holde til i morgen tidlig klokken otte, hvor det skal fodres igen.

Går en lille aftentur, blot for at konstatere, barene er fulde af festklædte mennesker, og de offentlige toiletter er aflåst. Der er godt liv i havneområdet, hvor vi holder, på trods af det er søndag aften.

[ Tilbage ]

[ Australien 2002 ]

[ Frem ]