[ Tilbage ]

[ Australien 2002 ]

[ Frem ]

11/7  BLOKLYS OG MONO-RAIL.

Rikke har stadigt ondt i halsen og er lidt skidt, så efter at have serveret morgenmad på sengen, lader jeg hende sove, og tager ind til botanisk have. Har set, de har en plante identifikations afdeling, og de må have nogle smarte hoveder eller gode bøger, jeg kan bruge til at udfylde de tomme felter i mit knolde-skema.

Det viser sig, de skal have 50 kroner per plante, dog kun 400 kroner i timen, hvis der er flere. Snakker lidt med den søde dame, der står for det. Hun får fat i bibliotekaren, der anbefaler nogle bøger. Enten har jeg dem, eller også har hun lånt dem med hjem til sin mand.

Så kan jeg bruge internettet. Hun har en side, hun bruger. Når den ikke forslår, bruger hun Google. Jeg låner hendes terminal, og sidder og leder i tre timer. Så skriver Rikke, hun er på højkant, og vi aftaler at mødes i centrum, nærmere bestemt Australian Square. Her får vi lidt thai-frokost og planlægger resten af dagen.

Jeg finder en stor elastik til at sætte mine kufferter sammen med. Rikke finder en ny (ren) hvid skjorte og så går vi ned til en af havnefronterne. Standser ved den kinesiske have for at fotografere mono-railen og få en kop kaffe ved parken hvor folk lufter deres børn.

Vi kommer ned til et stort mall, men det eneste nye er en stearin-kunstner. Hun dypper stjerneformede bloklys i forskellige farver stearin, og skærer så lange snit i dem. Flapperne der fremkommer af det, er regnbuefarvede, og bliver rullet eller snoet. Meget sjovt at se på, men købe dem?!

En forretning har, som så mange andre vi har set, flotte drejearbejder i træ. Desværre koster et flot fad 8.000 kroner, og SÅ flot er det heller ikke.

Jeg har efterhånden svære abstinenser, har ikke haft Revo'en på nettet i en uge. Har mailet adskillige gange til Opasia, og spurgt hvorfor, men de svarer ikke. Ringer til deres gratisnummer fra en telefonboks, men det er ikke gratis. Så kan jeg lige så godt bruge en mobiltelefon.

Det viser sig, at det nye abonnement jeg fik anbefalet i en mail fra dem, ikke giver adgang til mobilopkobling! Så vil jeg da gerne lave det om til det jeg havde. Ja, så gerne, det bliver fra den første. Det taler vi lidt om, og så træder det i kraft om en halv time, siger hun.

Vi går tilbage over havnen, og der åbenbarer sig et ualmindeligt flot motiv, hvor solnedgangen spejler sig i glashøjhusene langs kajen. Rikke er sulten, så vi finder et food-court. Det er blevet mørkt, da vi kommer ud igen, og forretningerne er lukket, så vi triller hjem til Cook. Læser til det er sengetid.

[ Tilbage ]

[ Australien 2002 ]

[ Frem ]