[ Tilbage ]

[ Australien 2002 ]

[ Frem ]

9/7  TORONGA.

Det er et pragtfuldt vejr, og vi skal i ZOO. Bussen ind til Circular Bay, hvorfra vi tager færgen over til Toronga. Her ligger haven på en stor og stejl skråning, så vi tager kabelbanen op til toppen, og arbejder os langsomt ned af. Billetten inkluderer både færge, kabelbane og ZOO, men koster så 150 kroner.

Første del af haven er australske dyr, her er kænguruer, næbdyr, fugle, echitnaer, koalaer og krybdyr. Så kommer der lidt sæler og søløver, zebraer, giraffer, elefanter og lidt katte. En større afdeling med fugle og dyr fra Amazones, blandt andet aber. Der er også urangutanger, gorillaer og chimpanser. En temmelig stor krybdyrsamling, oddere, andes-kondorer, aladabra skildpadder og så slutter vi med en klappe-ZOO.

Burene er pænt store og beplantede, men det hele har lidt et nedslidt udseende. Der er ikke beskidt, men der kunne godt være mere friskt. Absolut ikke den mest spændende eller flotte have vi har besøgt.

Vi sejler hjem i de sidste solstråler, og går op til byen. Jeg vil finde en internet-café, så jeg kan skrive til Opasia, og måske få mit net til at virke, og så skal vi lige have læst mails. Efter det er klaret, kører vi hjem og frisker os op, før vi går ud og får lidt god mad, i anledning af vores to et halvt års dag.

Vi får anbefalet en italiensk restaurant på Oxford Street, og den viser sig at være rigtig god. Tre retter hver, og en halv liter vin bliver kun 400 kroner, et fund for pengene. Vi sidder og spiser og hygger, til det bliver sent.

[ Tilbage ]

[ Australien 2002 ]

[ Frem ]