[ Tilbage ]

[ Australien 2002 ]

[ Frem ]

4/7  PIERCING OG POWER-SHOPPING.

Vores hostel tilbyder fra i dag af continentel morgenmad. Eneste problem er, det er indtil klokken ti. Vi når det dog, og tager så ind mod byen. Kigger forbi en piercer, som først åbner klokken elleve, men her er ikke noget spændende. Finder den blomsterforretning, vi har fået anbefalet i botanisk have. Her er fem forskellige afskårne sukkulenter og andre afskårne blomster. Hun anbefaler en anden forretning lidt længere ude, men den har heller ikke noget spændende.

Vi tager bussen ned til Circular Quai, hvor færgerne afgår fra. Vi når lige akkurat ikke den ene til Manly, men der er kun en halv time til den næste. Rikke får lidt at spise, og jeg finder et par udmærkede solbriller.

Vi sejler ud mellem broen og operahuset, og jeg skyder et par fotos. Efter en god halv time kommer helt ud til havet, før vi svinger ind til Manly. Vi finder en bus, der bringer os helt ud til det plantecenter, vi har fået anbefalet. Her er der en del knolde, men de fleste er ikke til salg eller også har vi dem. Finder ud af, der er flere af de ansatte, der interesserer sig for caudacifoams, som knoldene hedder på engelsk.

Vi taler med Daniel, som anbefaler Arizona Cacti Nurseri, specielt fredag aften, hvor kaktus og sukkulent foreningen holder møde. Jeg siger, jeg har tænkt på at komme der ud, men ved ikke om der kører busser. Han tilbyder mig et lift i morgen aften, og det kan jeg jo ikke sige nej til.

Vi finder et par små knolde, som vi ikke har. Der er også nogle af de store, der lokker, men de er for store. Måske er der nogle mindre i morgen. Tager bussen tilbage til havnen, og finder lidt frokost.

Vi sidder indendørs på færgen, det er lidt køligt på vandet.

Tilbage i centrum finder vi et par trøjer, et par strømpebukser og et par fornuftige power-shoppe-sko til Rikke. Spiser en let aftensmad på en italiensk restaurant. Her er næsten fyldt op, men den eneste man hører er en ung asiat. De har virkelig en anden kultur end os. Snakker og råber altid højt, mokker og maser helt uhæmmet, og er generelt temmelig irriterende. Godt de ikke er vikingestore!

Efter maden triller vi hjem og flader ud, det er hårdt at bruge penge!

[ Tilbage ]

[ Australien 2002 ]

[ Frem ]