[ Tilbage ]

[ Australien 2002 ]

[ Frem ]

23/6  BILEN SMUKKESERES.

Sover længe, og når lige at liste ud af pladsen før klokken ti. Vi bliver i byen, for at høre, hvad de vil give for bilen i morgen. Vi flytter plads, for at finde nogle bedre brusere. Der kom simpelthen ikke vand nok ud af dem, til man kunne holde varmen.

Før vi finder en ny plads, cruiser vi lidt rundt i byen. På trods af det er søndag, er der en del forretninger der har åbent. Det kniber bare med at finde en åben cafè. Kigger lidt på kufferter, èn af os har mere tøj med hjem, end ud. Den anden har en halv ton foto og film.

Finder en ny campingplads, og begynder på bilen. Spartlingerne slibes og spartles op igen. Slibes med groft papir igen, så med fint. Aftørres med fedt- og voksfjerner og tapes så ind med aviser. Sprayes tre til fire gange, hvilket ikke er et hit. Malingen flyder fint sammen - ved 25 grader, der mangler 15! Samtidigt blæser det en del, så det er lidt svært at holde den forskrevne afstand, og samtidigt ramme. Jeg er glad for, jeg ikke skal gå og glo på det ret længe. Ikke desto mindre er jeg sikker på, det sælger bedre end rust, som nogle steder gik igennem. Jeg bliver aldrig brugtvognssælger eller bedemand.

Rikke smider en halv ko på panden, laver lidt pastasalat og lækker dip/dressing/sovs, og så er der mad. Mens hun kokkererer skruer jeg ting af og på bilen. Solskygge og bakspejl skal på (baseret på små mennesker), hornet laves så alle tre kontakter virker (havde det med at trykke i utide), madlavningslyset bliver igen nummerpladelys, og ekstralygterne (hvor den ene mangler glasset) ryger af. Skulle også flytte hylden over sengen, så forstærker og højtalere virker, men...

Så er det blevet tid for aftenens film: Scoopy Doo. Vi går måske lidt meget i biografen, men hvad f... skal vi ellers lave disse lange kolde vinteraftner? Filmen er da meget sjov, vidste ikke Rowan Atkinson var med. Vi ser forfilm til Harry Potter, hvilket får Rikke op at køre. Hjem på pladsen, stikket i, et varmt bad og så i posen.

[ Tilbage ]

[ Australien 2002 ]

[ Frem ]