[ Tilbage ]

[ Australien 2002 ]

[ Frem ]

10/5 ON THE ROAD AGAIN.    

Bruger formiddagen på at gå fra café til café, mens vi venter på bilen bliver færdig. Klokken et er den klar, og vi begynder at pakke den. Der er god plads, men der er jo også tre jerry-cans mindre.

Så kører vi 35 kilometer ned til Meryborough, og taler med en kvinde på Fair Trade kontoret. Hun er vældig hjælpsom, men vi skal gå gennem Victoria-kontoret. De har en hjemmeside, så vi må på internet-café.

Klokken er fire, men vi er enige om, vi skal køre nogle kilometer. Tilbage forbi Hervey Bay, og op af Bruce Highway mod Gin Gin. 40 kilometer nord for Gin Gin drejer vi ud af en smal grusvej. Det er blevet mørkt, og de 60 kilometer snoet og ujævn grusvej er hårde.

Dieselmåleren er pludselig langt nede, har vi en utæthed? Vi når Monto, der heldigvis har en tank. Der er ikke noget der drypper, så vi kan slappe af.

Vi kører forbi Cania Gorge, og sender Lisa en tanke. Der er en del nat-aktive dyr, så som flagermus, køer, tudser og hoppere i forskellige størrelser. Vi når Biloela klokken ni, og finder en campingplads. Det blev til 350 kilometer, og der er stadig 220 til den nationalpark, vi vi se. Lidt hurtig aftensmad, og så i poserne. Det bliver spændende at se, hvilket landskab vi er i, når det bliver lyst. Det lignede åbne pløjemarker og sukkerrør, men shire't kalder sig The Banana Shire.

[ Tilbage ]

[ Australien 2002 ]

[ Frem ]