[ Tilbage ]

[ Australien 2002 ]

[ Frem ]

7/5 RED BULL, GODNAT! 

Note til i går: Vi kørte 310 kilometer i Land Rover'en, og jeg nød hver og en. Vi afleverede den uden et eneste stenslag i forruden: Morten kørte kun ti kilometer.Rikke havde besluttet, vi skulle sove længe. Hun vækker mig klokken 6.45! Jeg er glad for vi ikke skulle tidligt op.

De store flyvende hunde har raseret nogle af de store træer på pladsen, og nu går de forskellige fugle, og prikker frøene op. Der er tre slags stære, hvide ibiser, regnbue-lorryer, hvidhalede krager, tre slags duer og Willy Wagtail.

Vi har ingen bil, men der er en del ting, vi skal have lavet i byen. Morten skal have en billet eller bil hjem, klage over Jesper blev afkrævet for kilometer, vi skal finde et klage kontor (over værkstedet i Melbourne), en Internet café og checke værkstedet.

Det viser sig, klagekontoret ligger i Marybourgh, så det må vente, til vi er mobile. Damen der lejede os Ford'en indrømmer, hun ikke nævnte, vi skulle betale for kilometer over 200 per dag, men vi da bare kan klage. Jesper betalte 1000 kroner, så det gør vi! Vi lejer ikke en bil hos hende igen.

Finde et andet bilfirma, som desværre vil have bilen afleveret her. Ideen var, Morten skulle køre til Sydney, og se ting på vejen. Budget ligger i den anden ende, så vi driver der ned af.

Standser ved en taverna, og får lidt koldt at drikke. Morten går tilbage til teltet efter et bankkort, og vi går ned på værkstedet for at hente lidt fra bilen. Morten kan lige så godt få inspiration til turen syd på, fra vores plan.

På vejen finder vi den flyvende hunde-koloni, som besøger os om natten. De hænger i en flok træer i en park, og støjer infamt. De lyder lidt a'la parakitter. Lugten er heller ikke til at tage fejl af, det er den samme som insektkædende flagermus udsender.

Vi mødes igen på vores favorit-café til frokost. Propper os, til vi ikke kan rokke med ørene, og går så ind til naboen: Net-cafèen. Jeg checker børs-kurser og Morten bank-saldo. Resultatet bliver, at Rikke giver aftensmad. Når vi nu er der, køber jeg lige domainet BIHRMANN.DK.

Der kommer en ordentlig byge, og vi bliver heldigvis fanget i - en café. Da det klarer op, går vi langs stranden tilbage til teltene. Det er flot sandstrand, men der er en masse små sneglehuse og koralgrene i vandkanten.

Da vi kommer hjem slår vi teltet op et par gange til. Det plejer ellers altid at blive godt, men både i går og i dag driller det, og vi kan ikke finde årsagen. Endelig lykkes det, vi var tæt på at læse brusanvisningen.

Morten læser lidt om, hvad han kan se på vejen ned til Sydney. Det viser sig, at vi faktisk har set alt det spændende på vej her op, så han kan lige så godt flyve der ned.

Efter vi har siddet og sludret lidt, og set de flyvende hunde ankomme i hundredvis, går vi ind til byen for at spise. Der er live-musik ved siden af, og vi prøver lidt af lokaliteterne. Cola og mørk rom på hane, rom og fire forskellige smage som "sodavand" og vodka med tolv forskellige smage som "sodavand". Vi prøver altså ikke alle sammen. I hele Australien er der kun to store ølmærker: XXXX og Victoria. Fosters er lige så kendt som Orø Pilsner.

Jeg kom af vandvare til at drikke en Red Bull, og falder som sædvanligt i søvn.

[ Tilbage ]

[ Australien 2002 ]

[ Frem ]