[ Tilbage ]

[ Australien 2002 ]

[ Frem ]

6/4. FORELØBIG STATUS

Sover længe, men vi skal ikke rigtigt noget. Vi kører ind til city for at købe et par luftmadrasser og en pumpe til brødrene. Finder også lidt flypriser til dem og finder ud af, at  man kan deponere 20 kilo dykkerudstyr på posthuset i en måned for 25 kroner. Man sender simpelthen en poste-restante pakke til sig selv.

Så snupper vi en kop karamel-mokka og kører hjem igen. Rikke læser om Queensland, mens jeg tæller dieselforbrug og kilometer sammen: 2.562 liter og 19.529 kilometer (+ 70 på ladet af andre) hvilket svarer til 7,6 km. på literen. Vi har været i fem ud af syv territorier, hvoraf vi har set de tre grundigt, snuset til et, og bare kørt gennem det sidste. Vi har tre måneder endnu, hvor vi gerne skulle nå at se lidt af Victoria, hele Queensland, resten af Northern Territory og så meget vi kan af New South Wales.

Så køber vi ind til aftensmad; store lede oksebøffer. Finder også et par tallerkner til brødrene. Nu mangler vi kun koldskum til bagsædet. Det skal vi have hos en "clarke-rubber", men der er ikke en i Melbourne.

Efter vi har proppet os hæmningsløst i store bøffer og kogt majs, flader vi ud foran flimmeren. Rikke ville have været i byen, men jeg har resterne af en migræne.

[ Tilbage ]

[ Australien 2002 ]

[ Frem ]