[ Tilbage ]

[ Australien 2002 ]

[ Frem ]

5/4. QUEEN VICTORIA MARKET

Sover længe, så vi må ned på den lokale café for at få morgenmad. Så går vi ned på værkstedet, hvor de regner med at få vores nye, brugte stempel halv to. Så skal de lige bruge en dags tid på at samle bilen. Mandag aften skulle vi gerne rulle.

Brødrene er ved at komme, så vi kigger efter soveposer mv. til dem. De billigste poser, vi kan finde, koster små 500 kroner. En ekspedient foreslår os Queen Victoria Market, som har åbent i dag. Her finder vi en enkelt stand med soveposer. Han finder en frem, som har den rigtige tykkelse og en ti centimeter lang flænge. Da den kun skal bruges i 14 dage, er det lige den, vi skal have. Manden slipper den for 125 kroner, og jeg slæber rundt med den resten af dagen.

Det er et voldsomt stort marked. Her er alt fra ællinger over pølser til nye kartofler. Strikkede bluser blander sig med telefon-covers og festival-smykker. Masser af lædervarer fra lange frakker til lighter-overtræk. Finder en enkelt knold, men den har vi. Rikke finder en sød nederdel, ellers nøjes vi med at kigge.

De begynder at lukke ved tre-tiden, og vi går ind til centrum. Et lille pit-stop på en cafè, og så er vi klar til de to store varehuse: Myer og David Jones.

Vi finder et telt til brødrene og et par søde støvler til Rikke. Der er udsalg i skoafdelingen, og her er proppet. 80% af skoene ligger på gulvet foran hylderne. I herretøjsafdelingen er der 50% rabat, og her ligger der også meget tøj på gulvet.

Det bliver mørkt, og vi knokler hjem med vores indkøb, og jeg snupper en sub-way sandswich på vejen. Aftenen foran flimmeren, igen!

[ Tilbage ]

[ Australien 2002 ]

[ Frem ]