[ Tilbage ]

[ Australien 2002 ]

[ Frem ]

4/4. FILM OG FLIMMER

Værkstedet venter stadigt på vores nye stempel. De får det først i morgen. Så kan vi med lidt held få bilen mandag. Jeg går tilbage til hostlet og slipper en tudse mere. Så kan vi stryge lidt flere af de steder, vi havde planlagt at se i Victoria.

Ser lidt flimmer, og går så over på en café. Næste stop er banken for at se, om der er trukket 500$ for meget. Det ser ikke sådan ud, men vi kan lige se på vores udskrift (som bliver sendt til Danmark).

Så går vi ind til Crown-komplekset for at købe biografbilletter til i aften. Tilbage til hostlet, hvor vi sorterer mine fotos. Jeg har taget 700 og mindst de 250 er ligegyldige. De andre beboere får dem og synes, de er gode.

Ind til Crown igen for at få aftensmad. Et par meget store sandwich og en stor spand popkorn til filmen. Vi ser "Queen of the Damned". På trods af den forgår i USA er den faktisk optaget her i Victoria. Læste en anmeldelse af den i avisen i morges (havde premiere i dag). Den får en stjerne ud af fem. Som forventet er den faktisk udmærket, hvis man ikke behøver noget at tænke over.

Hjemme igen ser vi flimmer. Når jeg skal være helt ærlig, så er det ikke lige det, jeg havde håbet på hjemmefra. Australsk gratis-TV er virkeligt ikke meget værd. Der er fem kanaler, som kun sender serier, amerikanske, engelske og selvfølgelig australske, til hverdag. Lørdag aften sender de alle en god film - samtidigt, og det er det!

[ Tilbage ]

[ Australien 2002 ]

[ Frem ]