[ Tilbage ]

[ Australien 2002 ]

[ Frem ]

1/4. SMALL BUGS I SENGEN OG BIG ONES PÅ LÆRREDET

Vågner op med en masse små røde og kløende prikker. Vi er vist ikke alene i sengen, der skal sprøjtes. Imens tager vi ind til museet, hvor Imax-biografen også ligger. Vi fik billetten billigt, da vi købte den samtidigt med museumsbilletten.

Biografen reklamerer med verdens største lærred og den mest avancerede teknik. Seks lydkanaler og 3D-film. De viser fire film på skift, og jeg vælger den, der skulle vise alt, hvad de kan. Rikke ville hellere se "The Haunted Castle", men hun er til at overtale.

3D-effekten opnås, lige som i Nordsø Centret, med polariserede briller. Fantastisk virkning, man skal tage sig sammen for ikke at dukke sig eller gribe ud efter ting. Filmen varer en lille time, men det er også nok, det er hårdt for øjnene. De er en tegnefilm med bidrag fra forskellige studioer, blandt andet lidt Simpsons og Ants.

Så går vi ned til centrum, hvor de fleste forretninger er åbne, på trods af påsken. Vi leder efter nogle sorte, ottekantede glas tallerkner, som vi har der hjemme. Så en stor skål i et supermarked, som ikke selv har dem. De henviste til et andet, og vi render nu fra sted til sted. Finder bare ikke nogen, måske er de heller ikke mere i handlen i Australien.

Derimod finder vi en Saba forretning med lækkert dametøj, som har 85-90% rabat på alt! Det har været dyrt, nu er det rimeligt. Rikke finder et par bukser, en vest og et bælte. Vi spiser lidt aftensmad på Hungry Jacks, og kører hjem.

Værelset er blevet sprøjtet, og vi lufter godt ud, før vi går ind. Senere går vi over til supermarkedet og køber mælk. Rikke finder ost og kiks, og genboen er en vinforretning, hvor hun køber en halv flaske rødvin. Så er der dømt hygge foran flimmeren. I morgen skal vi ned til værkstedet, for at se, om vores bil er færdig (på den ene eller den anden måde).

[ Tilbage ]

[ Australien 2002 ]

[ Frem ]