[ Tilbage ]

[ Australien 2002 ]

[ Frem ]

30/3. INDKØBSDAG

Sover længe, og (med fare for at gentage mig selv) går ned til værkstedet. Der er lukket, men han lovede heller ikke at være der hele dagen. Så tager vi sporvognen ud til den spændende bydel, hvor blomsterhandleren også ligger.

Han har ikke fået noget nyt, men jeg finder en frøkapsel fra en meget stor knoldplante, som vi ikke har. I en anden forretning finder vi en flot halskæde, som vi må have overset første gang, ellers er der intet nyt.

På vej hjem handler vi ind til aftensmad. Deres kasser er forfærdeligt langsomme. De småsludrer med dig og ligger varerne i poser, men jeg kan bedre lide effektiviteten i Danmark.

Rikke laver krabbe stir-frye og jeg smovser. Så ser Rikke fjernsyn, og jeg læser resten af Victoria-bogen. Vi plotter i fællesskab seværdighederne ned på kortet, og finder den korteste rute mellem dem. Der ryger en del af de mere fjerntliggende steder. Vores tid er blevet lidt presset, hvis vi skal nå til Queensland, når Morten og Jesper kommer.

Det har været en kold dag, med 20oC og en kold vind. Vejrudsigten lover 25-27oC på mandag og tirsdag, så vi tager den nok med ro i morgen.

[ Tilbage ]

[ Australien 2002 ]

[ Frem ]