[ Tilbage ]

[ Australien 2002 ]

[ Frem ]

27/3. SUBOPTIMAL DIALOG MED AUTOMOBILREPARATØR

Står op halv otte, en historisk begivenhed. Vælter søvnomtåget ned til værkstedet og afleverer nøglen  og tilbage i seng. Rikke har holdt dynen varm, og vi sover til lidt i ti. Efter morgenmaden går vi ned til værkstedet. De har startet bilen og lyttet. Mener, som jeg, at det er ventilerne, og vil tage topdækslet af. Vi kan komme igen klokken et.

Går tilbage til hostlet for at se børskurser og læse mails. Finder ud af, det ikke kun er australiere, der er hostlere. På Tele Danmarks hjemmeside kan man se, det er gratis at sende data og SMS'ere fra Australien. Ikke desto mindre, har jeg samtaler for 3322,50 kroner. De har en online regningsservice, men den har lige været nede i nogle måneder, så jeg viste ikke, de alligevel tog penge for noget gratis. Det skal jeg nok få sjov ud af.

Ejeren viser os sin flotte hjemmeside ( http://www.marketinn.com.au). Jeg siger, den er flot, men han klart mangler at få søgemaskinerne til at finde den. Snakker lidt om, hvordan man opnår det (har lyttet lidt efter, når Jesper og Morten forklarede).

Så finder vi et posthus, hvor vi kan få lov at betale 40 kroner for at køre på motorvejen i går. Klokken er et, og vi går ned på værkstedet (kan nu finde det uden kort!) Vi får jinglen: Kig ind i morgen, så ved vi mere.

Har overvejet at leje en bil, og se lidt af omegnen. Nu bliver det bare påske og det er Australiens største ferie, større end julen. Biler og værelser er for længst udlejet og priserne har fået et godt hak op. Vi må nok hellere beholde vores værelse her og få det bedste ud af situationen.

Tilbage på værelset læser jeg om Victoria (de ting vi ikke skal se), og Rikke studerer den indvendige side af sine øjenlåg. Jeg laver aftensmad: Bagte kartofler og grillet kalkun i mikrobølgeovnen. Aftenen foran fjernsynet, skrive en meget kort dagbog og så i seng.

[ Tilbage ]

[ Australien 2002 ]

[ Frem ]