[ Tilbage ]

[ Australien 2002 ]

[ Frem ]

25/3. MELBOURNE BOTANISK HAVE OG GODE NYHEDER FRA VÆRKSTEDET (FORHÅBENTLIGT)

Starter dagen med at opsøge den lokale afdeling af Commonwealth Bank for at spørge om vores kontonummer. Kunne ikke lige finde det, og skal bruge lidt ekstra håndøre til værkstedet.

Så går vi ud til botanisk have, hvor jeg parkerer Rikke i caféen, og ind og finder en botaniker. Han kender ikke den plante, jeg mente var australsk, så der er nok ingen grund til at lede efter den. Har nok bare fået et forkert latinsk navn.

Så går vi over til et hjørne, hvor det flotteste "Chinese Joss House" uden for Kina skulle være. Vi kan bare ikke finde det. Næste stop er værkstedet, som har gode nyheder. De har fået krumtappen tilbage og nyrenoveret. De venter på lejerne, og bilen skulle være klar til i morgen middag. Jeg beder dem om at checke differentialerne for olie. Man ved aldrig.

Rikke har stadigt lidt ondt i sit knæ, og vi har set alt det spændende af Melbourne, så vi sumper eftermiddagen væk på værelset. Jeg læser om Victoria, Rikke læser i en bog (med lukkede øjne).

Jeg bliver sulten, og vi får anbefalet Taco Bill. Det er en australsk udgave af Taco Bell, mexicansk restaurantkæde. Maden er lækker, og desserten,  Death by Chokolate, lever næste op til navnet.

På vejen hjem passerer vi en lille shop mellem caféer og skoforretninger. De handler med nye Lamborghini'er og Augusta'er motorcykler. Jeg spotter et par modeller JEG kunne bruge, men de har lukket.

Hjemme på værelset ser vi Oscar-uddeling og krimi. Jeg glæder mig til at dreje nøglen og trille ud af Melbourne i morgen.

[ Tilbage ]

[ Australien 2002 ]

[ Frem ]