[ Tilbage ]

[ Australien 2002 ]

[ Frem ]

23/3. POWER SHOPPING

I nat var det Rikkes tur til at være vågen, jeg har sovet som en sten. Vores genbo er South Melbourne Marked, som er en pragtfuld blanding af mad og kram. Vi traver boderne igennem og finder en trøje og nogle sokletter til Rikke. Hun får også en god gang massage.

Så tager vi en tram ind til centrum. Her er vild forvirring. De er ved at male en af broerne, og tram'en bliver afløst af en bus. Den kører os rundt om hjørnet, og en anden tram tager os ud til Brigde Street, hvor vi fortsætter, hvor vi slap i går aftes.

Først finder vi en billig lingeributik, hvor Rikke får lidt undertøj. Mange af shoppene her er andensortering eller fabrikssalg. Mærkerne er i orden, og det er priserne også.

En café lokker, og vi kan læse mails. Da Jesper jo tillader sig at tage (en i øvrigt velfortjent) ferie, har René overtaget slæbet med at ligge vores dagbøger på nettet. En mail fra han bekræftiger, at han, lidt overrasket (for ham, ikke mig) har lagt den første ud, uden problemer.

Vi når enden af gaden og vender. En lille fiks taske tigger om at komme med Rikke hjem. En sommerkjole til 100 kroner og en sort jakke til 200 kroner vil også med. Butikkerne begynder desværre at lukke (ærgerligt-ærgerligt), og vi tager ind til centrum.

Her finder vi en pearsing-shop, som henviser til en anden. Den ligger i kælderen i en baggyde, men er faktisk temmelig pæn og ikke mindst spædende. Rikke finder, hvad hun længe har ønsket og ledt efter, så alt er godt.

Det eneste jeg finder i dag, som passer, er endnu en kop kaffe, den rammer til gengæld plet. Så er centrum også lukket, og vi kører ud til Crown. Jeg leder stadigt efter en lille taske/etui til min computer, men vi finder kun en lækker pung til Rikke.

Aftensmaden kommer til at bestå af ultra mørt flæskesteg med bagt kartoffel og fed brun sovs. Deres koncept med at samle mad-snaskene på et torv er genial, man kan sammenstykke lige den menu, man ønsker.

Så går vi i biografen for at se Bandits. Ganske udemærket film, hvis man bare skal underholdes. Det er varmt i aften, så vi går hjem. I morgen skal det blive strålende vejr, så vi skal i zoo. Forretningerne er alligevel lukkede.

[ Tilbage ]

[ Australien 2002 ]

[ Frem ]