[ Tilbage ]

[ Australien 2002 ]

[ Frem ]

12/2. PIZZAHUT

Det er allerede temmelig varmt, da vi modvilligt vågner ved halv titiden. Efter en grundig rengøring af "sengen", og lidt morgenmad, forlænger vi vores ophold på pladsen, og tager ind til centrum.

Meget hyggelig by, med flere store malls og gågader med små forretninger. Starter med morgenkaffe og planlægning på en café. Så finder vi en fotoforretning, der kan fremkalde APS film, og lave foto-CD. Rikke køber noget hemmeligt?, og så hygge-shopper vi lidt.

Finder en PizzaHut, med Spis Hvad Du Kan for 35 kroner - bøvs! Lækre pizzaer og salat, men deres chokolade musse er langt fra som svigermors. Rikke har forelsket sig i min kikkert, så vi finder én til. Køber lidt fødevarer, smag og kvalitet er sekundært, det vigtige er beholderne må ikke være over 18 centimeter høje; ellers kan de ikke være i madkassen.

Er tilbage til bilen lidt over tre. Det er kun 34oC, men lidt for sendt til at besøge et af byens terrarier. Her er mange abo'er, mange ser pæne ud, men føj hvor de lugter! Vi kigger på gallerier med abo-kunst. De flotteste er fusions-kunst, og prisen for en lille kvadratmeter lærred er 20.000 kroner. Mange didgeridoos og boomeranger med udsmykning, de sidstnævnte ser meget maskinfremstillede ud.

Vi sidder og sumper lidt i bilen, og triller så op til et udkigspunkt, hvorfra men kan overskue byen. Mange træer giver skygge i gaderne. Lagde ikke mærke til der nede, men herfra skjuler de næsten byen.

Tilbage til pladsen, hvor Rikke skriver postkort, mens jeg rengøre det forreste af bilen, og flytter lidt rundt med tingene. Sædeovertrækkene ryger af, og så har vi helt nye sæder.

Efter bader hygger vi med stearinlys, og en flaske bobbelvand med passionssmag. Der står ikke, der er alkohol i, men det er der helt klart! Goidnat, vi slover goydt

[ Tilbage ]

[ Australien 2002 ]

[ Frem ]