[ Tilbage ]

[ Australien 2002 ]

[ Frem ]

17/1. FARVEL TIL PERTH!

Efter morgenmaden, triller vi ned til hostlet, bare for at høre, han stadigt ikke har fået vores bankkort. Vi aftaler, at hvis han får noget med vores navn på, skal han bare smide det ud.

Så tager vi cat'en ned til banken, og bestiller et nyt kort. Det bliver sendt Post Restante til Albany GPO, hvor vi nok kommer om en uge eller to.

Bankdamen siger, vi skal ringe til posthuset i Albany, og sige vi får post der. Det mener jeg ikke, men hvad. Vi får et nummer på ét posthus, der kan oplyse os om numret på Albanys. Vi går rundt om hjørnet, og ind på Perths GPO. Selvfølgelig skal man ikke melde en Post Restante!

Der bliver lige tid til en kop cafe latte og lidt shopping, før vi tager cat'en tilbage til hostlet.

Efter at have sagt pænt farvel til den flinke mand, kører vi ud til brugtvognsforhandleren. Han kommer med en ny lås til bagdøren (som bliver sat forkert i), to skruer til spejlene (som ikke passer) og en adresse på et værksted som kan svejse udstødningen og lave varmeapparatet. Spedometerfyren er endnu engang forsinket; han møder os på værkstedet.

Efter en del venten, for vi svejst udstødningen, og konstateret, at ventilen til at sætte varme på (eller i vores tilfælde; fra) er død. Jeg orker ikke engang at spørge, hvornår de kan have en ny til.

Vi kører ud af byen, uden kort: Vi har helt klart været her for længe! Sydpå af 1'eren, ned til Bunbury. På vejen kører vi gennem meget smukke landskaber. Meget store eukalyptustræer, der ligner egetræer, står spredt ud over enorme gule græsmarker. Blandede skove, floder og små byer.

Vi når Bunbury ved femtiden, og kører direkte ned til strande. Rigtigt lækkert sand og klart vand. Plasker lidt rundt, og tager så over til en campingplads. Overnatning for bil koster 100 kroner, men så er der også lejeonkel til børnene, tennisbane, pool og meget mere, vi ikke skal bruge.

Starter med at nærmest blive kørt ned i en rundkørsel på pladsen. Desværre er det "caretakeren" for pladsen, og han er tosset. Følger os over til vores plads, og råber op om, at jeg kørte alt for stærkt. Hans humør bliver ikke bedre af, at jeg laver "Ka ik forstå"en. Jeg kørte faktisk ikke for stærke, var lige kørt over et af deres ualmindelige ondskabsfulde bump. Han havde nok bare kørt i sine egne tanker, og var så blevet forskrækket. Velkommen på pladsen!

Jeg får bagdørslåsen til at virke, så man kan tage nøglen ud, når den ikke er låst, og så man kan låse op inde fra. Det bliver temmelig koldt i aften, så vi hygger inde i bilen, vi er jo vandt til små rum.

[ Tilbage ]

[ Australien 2002 ]

[ Frem ]